Scholengroep Rijk van Nijmegen… een aantrekkelijke werkgever

Zoekt u een baan in het voortgezet onderwijs? De SGRvN is altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen. Onder onze koepel vallen scholen uit Nijmegen en omgeving: Canisius College, Jorismavo, Kandinsky College Nijmegen, NSG Groenewoud, Het Rijks vmbo campus, Kandinsky Molenhoek en het Pontem-College. Iedere school heeft zijn eigen, unieke sfeer. U heeft bij ons bovendien de keuze uit verschillende onderwijsvormen. Sommige docenten voelen zich aangetrokken tot het vmbo, anderen tot havo/vwo. Wij hebben alles in huis.

Onze scholen zijn lerende organisaties. Zij bieden u een uitnodigende, inspirerende en veilige werksfeer. Hierin heeft u gelegenheid voor experimenten en vernieuwingen. Voor uw persoonlijke ontplooiing en professionele groei bieden wij u alle ruimte.

Arbeidsvoorwaarden

Wat al onze scholen gemeenschappelijk hebben, zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat zegt iedere organisatie, maar wij kunnen dat overtuigend aantonen. Naast de standaard cao en pensioensafspraken biedt SGRvN veel meer, zoals: aantrekkelijke kortingen, vergoedingen voor aanschaf fiets, collectieve ziektekostenverzekering en verzekering tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Stages

Studenten die een lerarenopleiding op hogeschool of universiteit volgen, zijn van harte welkom om bij ons stage te lopen. Wij zullen er alles aan doen om hun stage tot een succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met de stagecoördinator op de locatie.