Op 1 mei 2017 begint Joan Janssens als rector op het Canisius College in Nijmegen. Hij is na een intensieve selectie als dé geschikte kandidaat uit de bus gekomen.

Joan (50) is al eerder in Nijmegen werkzaam geweest, destijds als onderzoeker bij de Radboud Universiteit. Sinds 2009 is hij werkzaam als directeur van het Instituut voor Sportstudies aan de Hanze Hogeschool in Groningen. “Na acht jaar bij de Hanze Hogeschool is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb op WO, HBO en MBO scholen gewerkt en vind het geweldig dat ik mijn ervaring kan inzetten voor het Canisius College”.

Met Joan Janssens krijgt het Canisius College een energieke rector met hart voor de leerlingen en passie voor onderwijs. Joan woont nu nog met zijn gezin in Groningen. In de komende maanden gaat het gezin op zoek naar een nieuwe woonplaats in de regio. Hij ziet uit naar een kennismaking met de leerlingen en ouders van zijn nieuwe school.

Untitled