Nijmegen – Per 1 augustus volgt Ellen van der Zanden Theus Galesloot op als directeur van de Jorismavo. Sinds 2007 is ze werkzaam op het Kandinsky College locatie Malderburchtstraat, sinds 2011 maakt ze deel uit van de schoolleiding. Ellen startte haar onderwijscarrière als docent Nederlands en werkte eerder op enkele scholen in de regio.

Theus Galesloot heeft zijn sporen verdiend als directeur van de Jorismavo. Onder zijn leiding behaalde de Jorismavo de afgelopen jaren prachtige resultaten: het predicaat excellente school, de kwalificatie Topschool en constante, uitstekende eindexamenresultaten. Theus heeft er met zijn team voor gezorgd dat de Jorismavo bekend staat als prettige, kleinschalige school waar iedere leerling in beeld is.

Sinds enkele maanden leidt hij de Internationale Schakelklas die sterk groeiende is. Vanaf 1 augustus richt hij zijn aandacht en energie volledig op de ISK.
Ellen van der Zanden ziet erg uit naar haar nieuwe opdracht: ‘Ik ken de Jorismavo als veilige, kleinschalige school waar uitstekende resultaten geboekt worden. Voor mij is het zaak deze krachtige elementen vast te houden en tegelijkertijd de koers aan te scherpen, rekening houdend met ontwikkelingen van buiten die op het onderwijs en in het bijzonder de Jorismavo afkomen. Ik heb ontzettend veel zin om samen met het team deze uitdaging aan te gaan.’

De Jorismavo is een kleinschalige, categorale mavo. Voor meer informatie: www.jorismavo.nl